Poopidoo
Perfectly made. Just like you.
Bekijk producten
Poopidoo
Perfectly made. Just like you.
Volg ons op Facebook en Instagram
Previous
Next

Toch liever even passen? Geen probleem!

Mondmaskers

Onze mondmaskers zijn conform volgens de raadgevingen en gemaakt met het patroon zoals UZA voorschrijft. Om hygiënische redenen is het niet mogelijk om de maskers te ruilen of terug te sturen.
Bestellingen met mondmaskers worden verstuurd in een omslag met Prior zegels en met Bpost verstuurd. In normale omstandigheden worden de omslagen de dag nadien geleverd, maar door drukke tijden bij Bpost kan dit enkele dagen langer duren.

Filter

Ons verhaal

Sonia ontwerpt en creëert  alle kleren voor Poopidoo zelf. Het is haar passie om van een mooie stof de ideale outfit te maken. Ze maakt met regelmaat nieuwe patronen, ook om zichzelf blijven te evolueren en uitdagen voor iets nieuws. Maar vooral voor jullie, om jullie de perfecte outfit te geven.

De meeste outfits zijn als voorbeeld in de winkel, zit jou maat er niet tussen? Dan maken wij die zo snel mogelijk voor je. Bestel je liever online? Ook dan ga ik snel aan het werk om jou bestelling klaar te krijgen. Ben je niet zeker welke maat je moet bestellen? Geef dan je maten mee bij je bestelling en ik maak jouw jurk op maat.

Poopidoo op TikTok

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

De tofste retro kleding

Handgemaakte outfits

Gratis verzending

Gratis verzending binnen België vanaf €150.

Snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden.

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie

Unieke stuks

Eigen patronen, kleding op maat